KAKO SE PRI NAS ZABAVAMO?

Pričakujte, da otrok od trenutka, ko boste vstopili v center pa do konca zabave ne boste videli. Oblazinjeni prostori, polni barvitih oprimkov in takšnih in drugačnih izzivov, kar kličejo po norenju. Ampak najprej se je treba pripraviti.

Ob vstopu v plezalni center se otroci preobujejo v svoje šolske ali športne copate, vse ostalo pa odnesejo v garderobo. Med zabavo si lahko plezalne čevlje izposodijo brezplačno. Prav tako je brezplačno na voljo vsa ostala plezalna oprema – plezalni pasovi, vponke, vrvi, varovalni sistemi …

Omejitev ni – ne pri starosti otrok in ne pri številu udeležencev. Otroci na naših zabavah uživajo v prostem plezanju in plezanju z varovanjem, spuščanju z zipline-om, hoji po slackline-u, premagovanju različnih ovir, izvajanju zanimivih motoričnih nalog, igranju nogometa in košarke z različnimi žogami, guganju, visenju in seveda uporabi lastnega telesa na sto in en način. Na naših zabavah so k sodelovanju vabljeni tudi starši in nemalokrat se zgodi, da so ob koncu zabave očetje tisti, ki nočejo oditi domov . Dogajanje bomo popestrili tudi z glasbo . Za varnost in smeh poskrbijo naši vaditelji in vaditeljice (najmanj en/a je na zabavi vedno prisoten/na).

Prostore našega centra lahko najamete tudi za organizacijo ROJSTNEGA DNEVA ZA ODRASLO OSEBO, RAZNE OBLETNICE, TEAM BUILDING-E, POSLOVNA SREČANJA, SINDIKALNE ZABAVE…

Otroci na naših zabavah uživajo v:

prostem
plezanju

plezanju z varovanjem

spuščanju
po zipline-u

hoji po
različnih mostovih

visenju in nihanju
na trapezu in obročih

spuščanju
po toboganu

žoganju in igranju košarke ali nogometa

uporabi različnih vrst plezal (blago, drog, …)

igranju različnih iger in opravljanju zabavnih nalog

Galerija nad plezalnim delom za velikimi steklenimi okni je namenjena pogostitvi in druženju. Od tu imajo starši in otroci pregled nad dogajanjem v plezalnem centru. Poleg klopi, miz in udobnih kavčev vam je na voljo tudi opremljena kuhinja z jedilnim priborom in drugimi osnovnimi kuhinjskimi pripomočki. Za pogostitev poskrbi gostitelj. Pred začetkom zabave imate 15 min časa, da prinesete in pripravite hrano, pijačo in torto. Dostavo hrane v center lahko naročite tudi preko telefona iz okoliških gostiln (Mantova, Kašča, …). Po zabavi imate 15 min časa, da pospravite svoje stvari.

TERMINI IN URNIKI ZABAV

Prostore našega centra je možno najeti za 3 urno ali 2 urno zabavo.

3 urne plezalne rojstnodnevne zabave so možne ob PETKIH med 16.00 in 19.00 uro ter ob SOBOTAH in NEDELJAH v dopoldanskem (med 9.00 in 12.00 uro) ali popoldanskem času (med 16.00 in 19.00 uro) *zabava aktivno traja 3 ure, 15 min pred in 15 min po zabavi se nudi gostitelju za pripravo in pospravljanje pogostitvenega prostora.

2 urne plezalne rojstnodnevne zabave pa se odvijajo samo ob SOBOTAH in NEDELJAH med 13.00 in 15.00 uro. *zabava aktivno traja 2 uri, 15 min pred in 15 min po zabavi se nudi gostitelju za pripravo in pospravljanje pogostitvenega prostora.

URNIK

DOPOLDANSKI TERMIN

8:45 – 9:00 prihod gostiteljev in priprava galerije

9:00 – 12:00 prihod gostov, zabava in odhod gostov

12:00 – 12:15 pospravljanje galerije in odhod gostiteljev

€ 160,00

*Cena zajema najem plezalnega centra za 3 ure, pripravo prostora (15 min pred in 15 min po zabavi) ter prisotnost enega vaditelja/ice, ki pokrije do 15 otrok (to število zajema VSE prisotne otroke: slavljence, povabljene otroke ter vse mlajše in starejše sestrice in bratce). V primeru večjega števila otrok, se po potrebi najame več vaditeljev/ic (cena najema enega dodatnega vaditelja/ice je 20€/zabavo). V kolikor gre za šolske otroke, zabava lahko poteka tudi brez prisotnosti staršev.

URNIK

POPOLDANSKI TERMIN

15:45 – 16:00 prihod gostiteljev in priprava galerije

16:00 – 19:00 prihod gostov, zabava in odhod gostov

19:00 – 19:15 pospravljanje galerije in odhod gostiteljev

€ 160,00

*Cena zajema najem plezalnega centra za 3 ure, pripravo prostora (15 min pred in 15 min po zabavi) ter prisotnost enega vaditelja/ice, ki pokrije do 15 otrok (to število zajema VSE prisotne otroke: slavljence, povabljene otroke ter vse mlajše in starejše sestrice in bratce). V primeru večjega števila otrok, se po potrebi najame več vaditeljev/ic (cena najema enega dodatnega vaditelja/ice je 20€/zabavo). V kolikor gre za šolske otroke, zabava lahko poteka tudi brez prisotnosti staršev.

URNIK

2-URNA ZABAVA

12:45 – 13:00 prihod gostiteljev in priprava galerije

13:00 – 15:00 prihod, zabava in odhod gostiteljev in gostov

15:00 – 15:15 pospravljanje galerije in odhod gostiteljev

€ 110,00

*Cena zajema najem plezalnega centra za 2 uri, pripravo prostora (15 min pred in 15 min po zabavi) ter prisotnost enega vaditelja/ice, ki pokrije do 15 otrok (to število zajema VSE prisotne otroke: slavljence, povabljene otroke ter vse mlajše in starejše sestrice in bratce). V primeru večjega števila otrok, se po potrebi najame več vaditeljev/ic (cena najema enega dodatnega vaditelja/ice je 20€/zabavo). V kolikor gre za šolske otroke, zabava lahko poteka tudi brez prisotnosti staršev.

REZERVIRAJTE DATUM

Postopek:

 1. IZBERITE TERMIN
  Koledar vam prikazuje proste termine (v kolikor datuma ne morete klikniti, le ta ni več na voljo).
  Prost termin
  Dopoldanski termin
  Popoldanski termin
  2-urna zabava
  Ste našli ustrezen datum in termin? Super. Kliknite ga.
 2. IZPOLNITE OBRAZEC
  Za rezervacijo termina vpišite svoje podatke. Ko vpišete vse podatke kliknite na BOOK NOW.
 3. POTRDITE SVOJ TERMIN
  Preverite še enkrat vse vnešene podatke. Vkolikor je kje napaka kliknite na < levo zgoraj. Če je vse pravilno pa kliknite na CONFIRM.

POMEMBNO!
V kolikor ste rezervacijo USPEŠNO opravili, boste takoj po rezervaciji na vpisani e-poštni naslov prejeli avtomatski odziv. V kolikor ga ne prejmete nas pokličite na 00386 40 522 260, da odpravimo težavo.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Avg
Sep
Okt
Nov
Dec
2023
2024
2025
2026
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

SPLOŠNI POGOJI ODPOVEDI REZERVACIJE

 • v primeru odpovedi rezervacije v več kot 72. urah (3 dni) od ure izvedbe praznovanja, se stranki ne zaračuna ničesar
 • v primeru odpovedi rezervacije v manj kot 72. urah (3 dni) od ure izvedbe praznovanja, se stranki zaračuna znesek v višini 20,00 EUR

 • v primeru, da stranka zabave ne odpove in je na dan rezervacije ni, se stranki izda račun s celotnim zneskom praznovanja

Odpoved praznovanje javite preko e-pošte: plezalnicenterverd@gmail.com

KAJ POTEM?

Oblikovanje vabil lahko prepustite nam, vi le pripravite seznam povabljencev, mi pa vam brezplačno pošljemo vabila v pdf obliki. Samo še natisnete jih in razpošljete povabljencem. Prostor na dogovorjeni dan in uro pripravimo, potem pa se zabava prične. Brez skrbi, o tem praznovanju bodo otroci še dolgo govorili! Običajno starši slavljenca ostanejo v centru, starši drugih otrok pa povabljenca lahko pustite samega ali pa pokramljate z odraslimi na galeriji. V kolikor gre za šolske otroke, zabava lahko poteka tudi brez prisotnosti staršev. Po nekaj urnem norenju pospravite za seboj in se zadovoljni ter polni prijetnih vtisov odpravite domov. Izognete se razbitim kozarcem, popackanimi preprogami, porisanimi stenami in stresu organiziranja zabave na domu. Sanjsko 🙂 .

Rezervirajte svoj termin in naj vaš otrok postane gostitelj največje in najbolj športne zabave v mestu.

KAKO NAS NAJDETE?

Nahajamo se v industrijski coni bivše tovarne Liko v Verdu. Iz Vrhnike se pripeljete v smeri Verda in sledite oznakam kamnoloma ali železniške postaje. Peljali se boste mimo gasilskega doma Verd (na vaši desni), pod viaduktom zavili levo, prečkali zapornice in se peljali do konca ceste, kjer zavijete e levo. Šli boste mimo podjetja KMZ AVTO in Prava vadba. Za dvema ovinkoma boste prispeli na cilj. Naš plezalni center se nahaja za velikimi zelenimi vrati.

Izvajalec:
ŠPORTNO DRUŠTVO SCT
VERD 44B, 1360 VRHNIKA
69742782 (nismo zavezanci za DDV)